Aanpassen grootte

Blijkt er minder ruimte te zijn op de aangewezen locatie? Of dienen er toiletruimtes geplaatst te worden? Zijn er meer oplaadpunten nodig? Kies dan voor een kleinere of grotere variant van dit bouwsysteem. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Dankzij elementenbouw is zelfs in een later stadium het gebouw nog eenvoudig uit te breiden. Het blijft immers een modulair en circulair bouwsysteem. En duurzaam.

Aanpassen functie

Voor mensen die onderweg zijn en de auto of fiets snel moeten opladen. Of bij een transferium. Als mensen hier het OV pakken naar de stad, kan de elektrische wagen mooi bij een oplaadpunt geparkeerd worden. Een veilige plek. Daarvoor is een Hubbel Medium Powerstation ideaal.  Denk dan aan dit unieke systeem. Een circulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Dit is voor de komende jaren een verblijfplaats? Bijvoorbeeld een transferium aan de rand van de stad. Een oplaadpunt langs een drukke autoweg. Of een oplaadpunt voor fietsen aan de rand van het bos. Zet er een Hubbel neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel