Informatie Hubbel

De Hubbel is de oplossing voor circulair en modulair bouwen op elementenniveau. We zijn daarin een voorloper. We kunnen iedere Hubbel in detail vormgeven. Bijvoorbeeld in de huisstijl van een bedrijf of aanpassen aan de context. Daarmee is de Hubbel uniek en duurzaam.

Hubbel is circulair

Nadat besloten is een Hubbel te plaatsen, beginnen we in het Pakhuis met de voorbereidingen. De elementen worden daarna op locatie in elkaar gezet. Zodra het bouwwerk af is, kunt u er meteen gebruik van maken.

Onderhoudscontract

U kunt bij ons een onderhoudscontract afnemen voor een bepaald aantal vierkante meters. Het onderhoudscontract duurt 3, 5 of 10 jaar. Als het contract is afgelopen nemen wij de elementen van de Hubbel terug voor 30% van de oorspronkelijke aankoopwaarde. De elementen worden opgeslagen in ons Pakhuis en vanaf daar wordt het een nieuwe Hubbel op een andere locatie met een andere functie.

Ieder element of onderdeel dat in een Hubbel gebruikt wordt, slaan we na terugname weer op. Dit betekent dat grondstoffen niet opnieuw worden aangesproken. We produceren geen afval en grondstoffen verdwijnen niet van deze aardbol door verbranding. Dat is pas écht circulair en duurzaam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Wilt u meer informatie? Of met ons sparren om te bekijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op.

Hubbel

Offerte aanvragen