Hubbel Pakhuis

Het Hubbel Pakhuis is de plek waar alles begint. En waar alles eindigt. Om uiteindelijk weer opnieuw te beginnen. Keer – op – keer – op – keer. Het unieke en mooie van de Hubbel is dat er geen footprint achterblijft. Het gebouw wordt iedere keer opnieuw gebouwd. Met de bestaande onderdelen. Zodra een Hubbel dus niet meer nodig is, wordt deze door ons teruggekocht. We ontmantelen de Hubbel met beleid en we slaan de onderdelen op in ons pakhuis. Vanuit daar krijgen de onderdelen een nieuw leven. Als een Hubbel. In een andere vorm. Op een andere locatie. Met een geheel nieuwe functie.

Van Hubbel Pakhuis naar Hubbel naar Hubbel Pakhuis

Ieder onderdeel dat in een Hubbel gebruikt wordt, slaan we op. Totdat we het voor een uitbreiding of voor een nieuw gebouw kunnen gebruiken. Grondstoffen worden niet opnieuw aangesproken en we produceren geen afval.

Eigen Hubbel veranderen of verplaatsen

Is er een Hubbel op een bepaalde plek niet meer nodig? Maar wel op een andere locatie? Dan kunnen we de Hubbel verplaatsen en eventueel aanpassen. Wordt de functie anders? Of is er een andere maatvoering nodig? Dan is dat uiteraard geen probleem.