Size
Functionality
Location

Aanpassen grootte

Blijkt er minder ruimte te zijn op de aangewezen locatie? Of moeten er meer sportfaciliteiten geplaatst te worden? Zijn er meer droge zitplekken nodig? Kies dan voor een kleinere of grotere variant van dit bouwsysteem. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Dankzij elementenbouw is zelfs in een later stadium het gebouw nog eenvoudig uit te breiden. Het blijft immers een modulair en circulair bouwsysteem. En duurzaam.

Aanpassen functie

Een plek in het park voor ontspanning. Waar een ijsje gehaald kan worden voor verkoeling. Waar bezoekers snel naar het toilet kunnen. Of waar geschuild kan worden. Daarvoor is een Hubbel Medium Leisure een hele geschikte oplossing. Denk dan aan dit unieke systeem. Een circulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Een park waar een verzamelgebouw nodig is? Een duurzaam gebouw? Zet er een Hubbel neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden. Zo wordt er een plek gecreëerd waar men onderdelen kan opslaan. Gereedschappen voor hoveniers om het park bij te houden. Of een plaats waar bezoekers kunnen schuilen. We kunnen het modulaire en circulaire bouwsysteem overal plaatsen.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel