Size
Functionality
Location

Aanpassen grootte

Blijkt er minder ruimte te zijn op de aangewezen locatie? Of dienen er toiletruimtes geplaatst te worden? Zijn er meer zitplekken nodig? Kies dan voor een kleinere of grotere variant van dit bouwsysteem. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Dankzij elementenbouw is zelfs in een later stadium het gebouw nog eenvoudig uit te breiden. Het blijft immers een modulair en circulair bouwsysteem. En duurzaam.

Aanpassen functie

Een plek om op de bus te wachten of de tram. Waar droog gewacht kan worden. En veilig binnen. Daarvoor is een Hubbel Medium Public Waiting Area een ideale oplossing.  Denk dan aan dit unieke systeem. Een circulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Dit is voor de komende jaren een verblijfplaats? Bijvoorbeeld voor de duur van een OV-concessie? Zet er een Hubbel neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden. Zo wordt er een plek gecreëerd waar reizigers en chauffeurs even kunnen wachten of rusten. We kunnen het modulaire en circulaire bouwsysteem overal plaatsen.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel