Size
Functionality
Location

Aanpassen grootte

Blijkt er meer ruimte op de locatie aanwezig te zijn? Of dient er nog een andere functie in de Hubbel aangebracht te worden? Kies dan voor een grotere variant. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Dankzij elementenbouw is zelfs in een later stadium het gebouw nog eenvoudig uit te breiden. Het blijft immers een modulair en circulair bouwsysteem. En duurzaam.

Aanpassen functie

Een klein kantoor op een tijdelijke plek. Een kiosk op een plaats bij een bus-, trein-, of tramstation. Of een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Enkele voorbeelden voor een Hubbel waar weinig plek is. Voor op locaties met een beperkte ruimte. Denk dan aan ons unieke systeem. Een circulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Een plek waar weinig ruimte is? Tussen twee wegen in? Of onder een viaduct? Zet er een Hubbel neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden. Ook op plekken waar beperkt ruimte is. Of op plekken waar slim en creatief met de aangeboden ruimte omgegaan dient te worden. We kunnen het modulaire en circulaire bouwsysteem overal plaatsen.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel