Size
Functionality
Location

Aanpassen grootte

Blijkt er minder ruimte te zijn op de aangewezen locatie? Of moet er juist meer opgeslagen worden in het magazijn op die locatie? Zijn er meer werkplekken nodig? Kies dan voor een kleinere of grotere variant van dit bouwsysteem. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Dankzij elementenbouw is zelfs in een later stadium het gebouw nog eenvoudig uit te breiden. Het blijft immers een modulair en circulair bouwsysteem. En duurzaam.

Aanpassen functie

Een plek om op de bus te wachten of de tram. Een plaats waar snel een elektrische auto of fiets opgeladen kan worden. Of een locatie waar mensen ontspanning of een toilet kunnen vinden. Bijvoorbeeld in het park. Enkele voorbeelden waar eenvoudig voor een Hubbel kan worden gekozen. Denk dan aan dit unieke systeem. Een circulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Dit is voor de komende jaren een verblijfplaats? Bijvoorbeeld voor de duur van een OV-concessie? Of omdat er gebouwd wordt?  Zet er een Hubbel neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden. Zo wordt er een plek gecreëerd waar men onderdelen kan opslaan. Gereedschappen voor hoveniers om het park bij te houden. Of een plaats waar reizigers kunnen wachten. We kunnen het modulaire en circulaire bouwsysteem overal plaatsen.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel