Size
Functionality
Location

Aanpassen grootte

Blijkt er minder ruimte te zijn op de locatie waar de Hubbel geplaatst gaat worden? Of blijkt er met minder ruimte nodig te zijn? Geen probleem! Daar is ons bouwsysteem helemaal voor ontwikkelt. We bouwen met elementenbouw. Dus we kunnen het gebouw aanpassen aan de grootte die men wenst. Aan de ruimte die nodig is. En alles is circulair en modulair. Dat is zo uniek aan de Hubbel. Wat te veel is gaat terug naar het Hubbel Pakhuis. Daar wordt het opgeslagen. Zodat we een ander bedrijf of een andere organisatie blij kunnen maken met een geschikt gebouw voor hun.

Aanpassen functie

Het mooie aan de Hubbel Large City is dat er werkelijk alles in past. En dat er zo groot gebouwd kan worden zoals bedrijven of organisaties dat zelf wensen. Allerlei functies kunnen dan geïmplementeerd worden. Ideaal voor een Mobility Hub met bijvoorbeeld een restaurant erin. Of een ruime wachtruimte. Niets is te gek. Dat is het unieke van het Hubbel systeem. Een circulair en modulair bouwsysteem voor iedere functie en in iedere huisstijl. En daarmee het perfecte, duurzame visitekaartje voor een bedrijf of organisatie.

Aanpassen locatie

Is er veel ruimte op de locatie? En is er veel ruimte nodig? Voor werknemers, opslag of energievoorzieningen? Elementenbouw is ook geschikt voor hele grote ruimtes. Voor plaatsen waar bedrijven een aantal jaren willen verblijven. En waar ze misschien ooit weer willen vertrekken. Zonder iets achter te laten. Zet er een Hubbel Large City neer. Een uniek circulair bouwsysteem, dat werkelijk in iedere omgeving geplaatst kan worden. In de stad, in de natuur of in een landelijke omgeving. Niet alleen op plekken waar beperkt ruimte is. We kunnen het modulaire en circulaire bouwsysteem overal plaatsen. Bovendien is het duurzaam.

Meer informatie over Hubbel of offerte aanvragen?

© 2024 Copyright Hubbel